Web Analytics Made Easy - Statcounter

رونمایی از شماره جدید «برگ فرهنگ» فصلنامه مطالعات فرهنگی دانشگاه تهران، پس از ۵ سال وقفه، فردا در باغ موزه نگارستان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره جدید «برگ فرهنگ» فصلنامه مطالعات فرهنگی دانشگاه تهران، پس از ۵ سال وقفه، منتشر شده و در مراسمی، دوشنبه ۲ مرداد از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در باغ‌موزه نگارستان، رونمایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم رونمایی از شماره اول از دوره جدید «برگ فرهنگ» با سخنرانی مجید سرسنگی، ضیا هاشمی، حسین میرزایی و عباس کاظمی برگزار خواهد شد.

این شماره از فصلنامه مطالعات فرهنگی دانشگاه تهران به پرونده‌ای درباره «کارکرد دانشگاه» اختصاص دارد و با آثار و گفتارهایی از آلفرد نورث وایتهد، عباس کاظمی، محمد سعید ذکایی، نعمت اله فاضلی، حسین سلیمی، سالار اجتهدنژاد، سعیدرضا عاملی، ناصر فکوهی، غلامرضا کشاورز، محمد مشاری، ابوالحسن ریاضی، برنارد فرانکو، الکس هوپ، زهرا غزنویان، فیروزه اصغری و ... منتشر شده است.

گفتنی است، نخستین شماره «برگ فرهنگ» آبان سال ۱۳۷۸ منتشر شد و اکنون شماره جدید آن به مدیر مسئولی محمد هادی عسکری و سردبیری مجید سرسنگی، انتشار یافته است. اولویت این فصلنامه، بررسی تمامی مباحث و موضوعات مربوط به فرهنگ دانشگاهی شامل آموزش، پژوهش، مباحث تربیتی، موضوعات فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی بوده است.

«برگ فرهنگ» رو به سوی دانشگاه نسل سوم دارد که مبتنی بر مسئله‌محوری، آسیب‌شناسی و روحیه انتقادی است که همگی معطوف به ارائه راهکارهای واقعی متناسب با فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خواهد بود.

از اهالی دانشگاه و فرهنگ برای حضور در مراسم رونمایی «برگ فرهنگ» دعوت می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۱۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، حسن عربی گفت: در چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای هدف گردشگری بیابانک ک با استقبال گردشگران، مردم و مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، به‌صورت نمادین از سند ثبت ملی مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست میراث ناملموس کشور رونمایی شد.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سرخه افزود: در اجرای ماده ۱۲ کنوانسیون بین‌المللی حفظ میراث فرهنگی ناملموس با قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مذکور مصوب سال ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی آن و ماده ۳ قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مصوب سال ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی، مهارت لرده دوزی روستای بیابانک در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس ثبت گردید.

حسن عربی گفت: این میراث فرهنگی ناملموس به شماره ۲۵۹۱ در تاریخ ۲۵/۱۱/۱۴۰۰ در فهرست ملی میراث فرهنگی ناملموس به ثبت رسیده است.

لَردِه دوزی مجموعه‌ای از هنرهای دستی، مانند تکه‌دوزی، گل‌دوزی، بخارادوزی، خامه‌دوزی، پولک‌دوزی، قیطان‌دوزی، ساقه‌دوزی، سیاه دوزی، زری‌دوزی و سرمه‌دوزی است. لَردِه به معنای یک سطح صاف است که این فرآیندهای هنری روی آن اجرا می‌شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902640

دیگر خبرها

  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • کتاب «رضای انقلاب» رونمایی می‌شود
  • چشم انتظاری تاریخ بر بالین ریسباف پیر؛ رویای اصفهان تعبیر می‌شود
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تعطیلی تمام موزه‌ها و اماکن تاریخی استان کرمانشاه
  • اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان